lauantai 15. kesäkuuta 2013

Iloa ja surua

Viikko on taas vierähtänyt pentulaatikon touhuja seuratessa.
Tähän viikkoon on mahtunut paljon; yksi tytöistä menehtyi maanantaina 10.6.  Pennulla oli hengitysvaikeuksia jotka pahenivat nopeasti ja lopulta pentu menehtyi syliini. Toisella tytöllä oli myös vastaavia oireita mutta sain tiistaiaamuna "Armille" antibiootit mikä nopeasti auttoikin.
Vein menehtyneen "Ainon" keskiviikkona Eviraan tutkittavaksi, siinä toivossa, että selviäisi mikä tämän aiheutti. Tuloksia odotellessa.

Tällä hetkellä pentujen painot on noussut huimasti ja kaikki voi oikein hyvin :)   Varsin vikkelää porukkaa koko sakki. Pentupannat oli pakko laittaa jo isoimmille koska eräänä aamuna oli melkoinen yllätys kun osalta pennuista oli yön aikana merkit hävinnyt. Siinä sitten pohdittiin kuka on kuka, sen verran tasainen pentue on. No, nyt ollaan taas ihan kartalla.
Ja pennuilla on nyt myös "työnimet", joten sekin helpottaa muistamista.

On se vaan aina yhtä hämmästyttävää millä vauhdilla koiranpentu kehittyy ja kasvaa.  Uusia taitoja opitaan lähes päivittäin. Ja nyt kun kaksi ensimmäistä viikkoa alkaa olla takana niin tahti vaan kiihtyy. Kohta alkaa silmät aukeamaan ja maailma avartuu...

Tässä taas muutama otos viikon varrelta, uneliasta väkeä vielä, mutta ehkä pikkuhiljaa saadaan muitakin kuin unikuvia :)Ei päätä ei häntää

Äitikoiran lepohetki

"Arvo" ruokalevolla

"Alma" ja Olga

"Aatos" osaa jo istua ja laulaa :D

"Armi"

Pikku-"Aku"

"Aatu" ja Olga

"Alli", "Aapo", "Arvo", "Aune", "Asta" ja "Aatu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti