keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kaikki lapset maailmalla..

Niin on tämänkertainen pentuprojekti saatu päätöksen ja kaikki pennut löysivät itselleen rakastavat, ihanat ihmiset.
Viimeinen pennuista muutti Helsinkiin Johannan kaveriksi ja  ihan mukavasti neito alkaa sopeutumaan suurkaupungin vilinään. Melkoinen muutos Ansan elämään, mutta luonteensa puoilesta luulisin, että sopeutuu hyvin. Haikein mielin lähetin viimeisen tytön matkaan <3 Ikimuistoinen kesä takana Liljalaakson pentulandiassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, itkua ja naurua, surua ja iloa,  enempää ei voi toivoa, ainakaan pentuja :D

Pentujen trimmaukset olen pikkuhiljaa myös aloitellut, osaa enemmän ja osaa vähemmän. Kiva on ollut nähdä pentuja :) Korviakin ollaan aseteltu oikeisiin uomiin, osalla korvat on ihan hienosti ilman liimausta.


ja jälkeen...
Asta ennen trimmiä


Pienimuotoinen kimppalenkkikin heitettiin Hollolan upeissa maisemissa, Tiilijärven rannassa. Mukana menossa olivat Henna ja Asta, Nina ja Aune, Marja ja Alli, Sari ja Koda sekä Ansa minun kanssani. Uskaltautuipa Aune uimaankin, tosin taisi olla vahinko.  Hauskaa oli meillä kaikilla ja luulenpa. että aika rauhallisia pentuja iltasella oli kotona. Jatkossa yritetään treffata mahdollisimman usein.

Tässä vielä yhteispotretti, sadesäällä ja puhelimella otettu joten ei ole laadussa hurraamista :)
Sari ja Koda ehtivät lähteä ennen kuvausta.
Pentujen kasvaessa tulen blogia päivittämään, harvemmin ehkä mutta tarinaa pennuista tulee siis jatkossakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti